Forgalmazás

Ha műszert keresel, itt jó helyen jársz!

Geodéziai gyártók eszközei, melyeket ha nálunk keresel, jó helyen jársz:

Nagy tapasztalattal és napi szintű rutinnal bírunk az olasz Stonex RTK GNSS vevők, mérőállomások, valamint a Stonex X300 3D-szkennerek terepi alkalmazásában, a velük végrehajtott mérések irodai feldolgozásában.
Így aztán nem csoda, ha az oktatásainkkor, betanításainkkor a tapasztalatinkon kívül a márkát, az eszközöket is szívesen ajánljuk!
Ám nem szeretnénk, ha honlapunk egy digitális műszerkatalógus lenne, így ha olyan költséghatékony megoldást keresel, amivel leginkább megfelelhetsz a mindennapi kihívásokra, úgyis együtt kell kitalálnunk, közösen kell testre szabnunk Számodra...


A TRIMBLE a világ leginnovatívabb piacvezető cégóriása, mely mindig is élen járt a precíziós helyzetmeghatározáshoz szükséges technológiák, ideértve az eszközök és szoftverek fejlesztésében.

Legyen szó GNSS vevőkről, mérőállomásokról, szkennerekről, terepi vezérlőkről, álló,- és mobil szkennerekről, képalkotó megoldásokról, terepi és irodai szoftverekről, a TRIMBLE mindig a legkorszerűbb, legmegbízhatóbb és legidőtállóbb megoldásokat kínálja.
Ezt - tekintve napi szinten használjuk termelésben - mi magunk is megerősíthetjük!

Az árak? Nos, igen...a világ legjobbja, akinek a nevéhez számtalan paradigmaváltó találmány és 2.000 ipari patent (2017-ig) fűződik, általában mindig, minden piacon magasabb befektetést igényel, mint az Őt követő versenytársak eszközei.

A megoldások? Nos, igen...mi konzultációinkon sosem eszközt, hanem megoldásokat kínálunk, azokra a problémákra, megoldandó feladatokra, amikkel munkád során szembekerülsz.

Ha tehát piacvezető megoldásokban gondolkodsz, akkor TRIMBLE eszközökben gondolkodsz! Éppen ezért, digitális katalógus böngészése helyett keress meg minket és találjuk ki együtt, mi a Számodra személyre szabott legjobb megoldás! Természetesen a szakmai tanácsadást, műszerforgalmazást a Trimble hivatalos magyarországi forgalmazójának tudtával és engedélyével végezzünk.

Műszaki konzultációért, a közös megoldás kialakításához hívd az alábbi számot!
+36 20 384 1007

Használt műszerek, avagy a Spórolda

Gyakran keresnek meg régi barátok, kollégák használt műszereikkel, hogy túladnának rajtuk.

Ahol tudunk segítünk, így ha érdekelnek a másodkézből származó eszközök, klikkelj a bal oldali képre és böngéssz a "Spóroldában"!

Ha a fentiek alapján már tudod, miben segíthetünk, vagy ha további kérdések merültek fel Benned, a kapcsolatfelvételhez, klikkelj az alábbi "Kapcsolat" gombra!