Partnereink

Akikkel öröm a közös munka

Cégek és Intézmények, akik már minket választottak

Szakmai marketing, szaktanácsadás, oktatás

A Geotools Europe GNSS Kft. 2015 óta, a Geotrade GNSS Kft. jogutódjaként 2011-től, Stonex geodéziai eszközök értékesítésével, szervizelésével, szaktanácsadásával és RTK korrekció szolgáltatással (GEO-NET) foglalkozik. Elődei között tarthatja számon a 30 éves Geotrade Kft.-t (Trimble/Geodimeter) is. 

A ForGeo Kft. 2015 óta forgalmaz hazánkban FOIF és RUIDE gyártmányú geodéziai eszközöket (GNSS vevők, mérőállomások szintezők, drónok, stb.).
Emellett földmérési tevékenységet is folytat, illetve RTK korrekciót is szolgáltat (GEODÉTA-NET).

A Burken Kft. egy 1998-ban alapított, nagy pontosságú 3D adatgyűjtésre, feldolgozásra, téradat szolgáltatásra specializálódott vállalkozás. Szolgáltatói portfóliójuk mellett magyarországi forgalmazói többek között a GeoSLAM kézi 3D-szkennereknek.

Az Allterra Hungary Kft. a TRIMBLE "geospatial" portfóliójának (GNSS vevők, mérőállomások, digitális szintezők, 3D-szkennerek, MMS, stb.) hivatalos magyarországi forgalmazója. A cég 2019-ben kezdte meg működését.

A Geokomp Kft. 1991-ben történt alapításától kezdve folyamatosan, geodéziai- és építőipari műszerek, eszközök javításával, karbantartásával, beszabályozásával valamint értékesítésével foglalkozik. NAH által akkreditált, gyártófüggetlen kalibráló laboratóriumuk sok tekintetben egyedülálló az országban. A Cég jelenleg a Leica Geosystems auditált szervize is egyben.

A CORRIGO hazánk egyik legkorszerűbb, magánkézben lévő CORS (Continuous Operating Reference Stations) szolgáltatója.
Országos lefedettséggel interneten keresztül szolgáltat valódi, valós idős, multi-frekvenciás GNSS VRS korrekciókat.
Üzemeltetője az Infobex Kft.


Szeretné Ön is élvezni a
GeoEdu Magyarország Kft. szolgáltatásait?
Megbízható oktatási/terméktámogatási partnert keres?
Csatlakozzon Ön is a nyerő Csapathoz!

Előadások, gyakorlatok tartása

A DE Műszaki Karon hat alapszakon, (melyek az építészmérnöki, építőmérnöki, pészmérnöki, környezetmérnöki, mechatronikai mérnöki műszaki menedzser) valamint három mesterszakon, (melyek a környezetmérnöki, létesítménymérnöki, tervező építészmérnöki) folyik műszaki képzés.

A 2014-ben éppen 100 éves Debreceni Egyetem, Természettudományi és Technológiai Kar, Földtudományi Intézetének, Természetföldrajzi és Geoinformatikai Tanszéke többek között élen jár a geodéziai technológiák és eszközök oktatásában is.
 

Az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar, Geoinformatikai Intézet (GEO) Mikovinyi Sámuel Szakkollégiumának célja, hogy a tanterven túli többlet-ismeretek iránt érdeklődő földmérőmérnök hallgatók számára biztosítson lehetőségeket szakmai látókörük szélesítésére.

A Kutatók Éjszakája 2005 óta megrendezésre kerülő, Európa-szerte szervezett ingyenes szakmai esemény, a tudomány népszerűsítésére. 2019-2020-ban az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar Geoinformatika Intézetének felkérésére tartottunk előadás sorozatot.

Egyéb, speciális projektek

A VIZSLAT©, azaz Vadászok Integrált, Zártkörű Segédlete, Letölthető Alap-Térképe© egy átfogó és összetett térinformatikai rendszer, valós időben szolgáltat nélkülözhetetlen információkat, az erdőt járók számára.

GeoEdu Magyarország Kft., 1194 Budapest, Pákozd utca 15., +36 20 384 1007, +36 20 979 9787, geoedu@geoedu.hu,
NAIH nysz.: NAIH-146335/2018,
MMK - C-01-04102 www.geoedu.hu Facebook oldalunk
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el