Partnereink
Akikkel öröm a közös munka

A Geotools Europe GNSS Kft. 2015 óta, a Geotrade GNSS Kft. jogutódjaként 2011-től, geodéziai eszközök értékesítésével, szervizelésével, szaktanácsadással és RTK korrekció szolgáltatással foglalkozik.
Elődei között tarthatja számon a 30 éves Geotrade Kft.-t is. 

A GPSCOM Kft. 2008.-ban alakult a
Guards Távközlési Zrt. GPS és URH üzletágának kiválásával, jogutódként. 
Fő tevékenységei a műholdas helymeghatározás eszközei, valamint a beszéd,- és adatváteli URH eszközök kereskedelmi értékesítése.


A Geopteam Méréstechnika Kft. két évtizedes múltra visszatekintő geodéziai és építőipari eszközök forgalmazásával, szervizelésével foglalkozó kereskedelmi cég. Jelen formájában, 2010 óta ismerhetjük.

Molnár Bálint földmérő és földrendező mérnök vállakozása.
 2014 óta áll a földmérőt kereső lakossági és közületi partnerek rendelkezésére.

Az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar, Geoinformatikai Intézet (GEO) Mikovinyi Sámuel Szakkollégiumának célja, hogy a tanterven túli többlet-ismeretek iránt érdeklődő földmérőmérnök hallgatók számára biztosítson lehetőségeket szakmai látókörük szélesítésére.

A 2014-ben éppen 100 éves Debreceni Egyetem, Természettudományi és Technológiai Kar, Földtudományi Intézetének, Természetföldrajzi és Geoinformatikai Tanszéke többek között élen jár a geodéziai technológiák és eszközök oktatásában is.
 

A VIZSLAT©, azaz Vadászok Integrált, Zártkörű Segédlete, Letölthető Alap-Térképe© egy átfogó és összetett térinformatikai rendszer, valós időben szolgáltat nélkülözhetetlen információkat, az erdőt járók számára.

Szeretné Ön is élvezni a
GeoEdu Magyarország Kft. szolgáltatásait?
Megbízható oktatási/terméktámogatási partnert keres? Csatlakozzon a nyerő Csapathoz!