Partnereink
Akikkel öröm a közös munka

Cégek és Intézmények, akik már minket választottak

A Geotools Europe GNSS Kft. 2015 óta, a Geotrade GNSS Kft. jogutódjaként 2011-től, geodéziai eszközök értékesítésével, szervizelésével, szaktanácsadással és RTK korrekció szolgáltatással (GEO-NET) foglalkozik. Elődei között tarthatja számon a 30 éves Geotrade Kft.-t is. 

A ForGeo Bt. 2015 óta forgalmaz hazánkban FOIF és Ruide gyártmányú geodéziai eszközöket (GNSS vevők, mérőállomások).
Emellett földmérési tevékenységet is folytat, illetve RTK korrekciót is szolgáltat (GEODÉTA-NET).

A GeoSite Kft. 2013-ban alakult, fő tevékenysége a geodéziai, építőipari és mezőgazdasági mérőeszközök és tartozékok forgalmazása. Az értékesítés mellett foglalkozik geodéziai munkák tervezésével, irányításával és projekt vezetéssel.

Molnár Bálint földmérő és földrendező mérnök vállakozása.
 2014 óta áll a földmérőt kereső lakossági és közületi partnerek rendelkezésére korszerű eszközparkjával.

Az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar, Geoinformatikai Intézet (GEO) Mikovinyi Sámuel Szakkollégiumának célja, hogy a tanterven túli többlet-ismeretek iránt érdeklődő földmérőmérnök hallgatók számára biztosítson lehetőségeket szakmai látókörük szélesítésére.

A 2014-ben éppen 100 éves Debreceni Egyetem, Természettudományi és Technológiai Kar, Földtudományi Intézetének, Természetföldrajzi és Geoinformatikai Tanszéke többek között élen jár a geodéziai technológiák és eszközök oktatásában is.
 

A VIZSLAT©, azaz Vadászok Integrált, Zártkörű Segédlete, Letölthető Alap-Térképe© egy átfogó és összetett térinformatikai rendszer, valós időben szolgáltat nélkülözhetetlen információkat, az erdőt járók számára.

A DE Műszaki Karon hat alapszakon, (melyek az építészmérnöki, építőmérnöki, gépészmérnöki, környezetmérnöki, mechatronikai mérnöki műszaki menedzser) valamint három mesterszakon, (melyek a környezetmérnöki, létesítménymérnöki, tervező építészmérnöki) folyik műszaki képzés.


Szeretné Ön is élvezni a
GeoEdu Magyarország Kft. szolgáltatásait?
Megbízható oktatási/terméktámogatási partnert keres?
Csatlakozzon a nyerő Csapathoz!