Rólunk

Oktatás, Terméktámogatás, Geoinformatika

Mivel is foglalkozik a GeoEdu Magyarország Kft.?

A GeoEdu Magyarország Kft. professzionális tudásbázist tesz elérhetővé Partnerei, Szakmai Felhasználói számára, letölthető műszaki dokumentációk, személyes konzultációk, tréningek és előadások formájában.
Cégünk, amellett, hogy kiszolgálja a lakossági/közületi megkereséseket is, - nem csak elsősorban "klasszikus" földmérési feladatokat lát el.


Fő célja sokkal inkább a geodéziai technológiák, eszközök logikusan áttekinthető, sok éves szakmai tapasztalatból táplálkozó oktatása, terméktámogatása.
Ez lehet egy műszerbeszerzést követő betanítás, új belépők oktatása, amire általában senkinek nincs ideje a Cégednél, hosszabb távú szerződött support szolgáltatás, szakmai kerekasztal - konzultáció, de ebbe a körbe tartoznak az oktatási intézményekben (közép,- és felsőoktatási intézményekben) tartott szakkörök, előadások, szakmai gyakorlatok...
Ezeket szolgálják ki a mérőrendszerek használatát segítő, letölthető kézikönyveink, segédleteink is.


Különleges szolgáltatásaink körébe soroljuk a szakmai marketinget.
Valljuk, hogy aki marketinget készít, az óhatatlanul is véleményt fogalmaz meg. De nem csak az adott termékről, szolgáltatásról, hanem azok célcsoportjáról is.


A GeoEdu Magyarország Kft., egyedülálló módon az országban, kizárólag a geodéziai cégek, illetve geodéziai eszközöket forgalmazó vállalkozások marketingjére pozicionálta magát.
Sok éves specializált kereskedelmi, műszaki és marketing tapasztalatunknak köszönhetően alakult ez így.
Ez a mi "terepünk", erről rendelkezünk igazán mély in-sightokkal, ebben a szakmában vagyunk otthon.
Éppen ezért tudunk hitelesen összeállítani és levezényelni átfogó geo-szakmai marketingtervet, a stratégiai lépésektől, az operatív megvalósulásig.

A Partnereink menüpontunkban megtalálod referenciáinkat, azaz azokat a Cégeket, akik már évek óta bizalmat szavaznak nekünk!


Nem egyszer keresnek meg bennünket hagyományos, illetve egészen speciális, GDT szakmai minősítést igénylő feladatokkal.
A Magyar Mérnökkamara Cégjegyzékében is szereplő GeoEdu Magyarország Kft. ezekben az érdekes kihívásokban is Partnered tud lenni!
Nem kis büszkeséggel állíthatjuk, több, különleges projektben vettünk már részt az évek folyamán, dolgoztunk ki új, saját szellemi termékként műszaki-szakmai megoldásokat Partnereink számára, irányítottuk azok megvalósulását.
A fent leírtak kiegészítéseként pedig, Cégünk nem csak oktatja, de szolgáltatja is a földi digitális fotogrammetriából, 3D álló,- vagy kézi (közel) szkennelésből származó 3D-modellezést

Ha érdekel ez a téma, felkeltettük érdeklődésed, a 3D-modelleink menüpontban ezekre is találsz jó néhány példát!


Tevékenységeink rövid összefoglalója, mozgóképes formában:

Ha a fentiek alapján már tudod, miben segíthetünk, vagy ha további kérdések merültek fel Benned, a kapcsolatfelvételhez, klikkelj az alábbi "Kapcsolat" gombra!

GeoEdu Magyarország Kft., 1194 Budapest, Pákozd utca 15., +36 20 384 1007, +36 20 979 9787, geoedu@geoedu.hu,
NAIH nysz.: NAIH-146335/2018,
MMK - C-01-04102 www.geoedu.hu Facebook oldalunk
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el