Rólunk
Tanulni sosem szégyen és sosem késő! Tanulj profiktól!

Mivel is foglalkozik a GeoEdu Magyarország Kft.?

A GeoEdu Magyarország Kft. professzionális tudásbázist tesz elérhetővé Partnerei, Felhasználói számára, letölthető műszaki dokumentációk, személyes konzultációk, tréningek és előadások formájában.
Cégünk, noha igény esetén kiszolgálja a lakossági/közületi megkereséseket is,  - nem elsősorban "klasszikus"  
földmérési feladatokat lát el.


Fő célja sokkal inkább a geodéziai technológiák, eszközök logikusan áttekinthető, sok éves szakmai tapasztalatból táplálkozó oktatása, terméktámogatása.
Ez lehet egy műszerbeszerzést követő betanítás, új belépők oktatása, amire általában senkinek nincs ideje a Cégednél, hosszabb távú szerződött support szolgáltatás, szakmai kerekasztal - konzultáció, de ebbe a körbe tartoznak az oktatási intézményekben (közép,- és felsőoktatási intézményekben) tartott szakkörök, előadások, szakmai gyakorlatok...
Ezeket szolgálják ki a mérőrendszerek használatát segítő, letölthető kézikönyveink, segédleteink is.


Különleges szolgáltatásaink körébe soroljuk a szakmai marketinget.
Valljuk, hogy aki marketinget készít, az óhatatlanul is véleményt fogalmaz meg. De nem csak az adott termékről, szolgáltatásról, hanem azok célcsoportjáról is.
A GeoEdu Magyarország Kft., egyedülálló módon az országban, kizárólag a geodéziai cégek, illetve geodéziai eszközöket forgalmazó vállalkozások marketingjére pozicionálta magát.
Sok éves specializált kereskedelmi, műszaki és marketing tapasztalatunknak köszönhetően alakult ez így. Ez a mi "terepünk", erről rendelkezünk igazán mély in-sightokkal.
Éppen ezért tudunk hitelesen összeállítani és levezényelni átfogó geo-szakmai marketingtervet, a stratégiai lépésektől, az operatív megvalósulásig.

A Partnereink menüpontunkban megtalálod referenciáinkat, azaz azokat a Cégeket, akik már évek óta bizalmat szavaznak nekünk!


A fent leírtak kiegészítéseként Cégünk nem csak oktatja, de szolgáltatja is
a földi digitális fotogrammetriából, 3D álló,- vagy kézi (közel) szkennelésből származó
3D-modellezést
.
Ha érdekel ez a téma, felkeltettük érdeklődésed, a 3D-modelleink menüpontban ezekre is találsz jó néhány példát!


Tevékenységeink rövid összefoglalója, mozgóképes formában:

Ha a fentiek alapján már tudod, miben segíthetünk, vagy ha további kérdések merültek fel Benned, a kapcsolatfelvételhez, klikkelj az alábbi "Kapcsolat" gombra!