Rólunk
Tanulni sosem szégyen és sosem késő! Tanulj profiktól!

Mivel is foglalkozik a GeoEdu Magyarország Kft.?

A GeoEdu Magyarország Kft.-nek két fő divízója van. A közös bennük az, hogy mindkettő speciális tudományágat szolgál ki, méghozzá úgy, hogy professzionális tudásbázist teszünk elérhetővé partnereink, felhasználóink számára.

Egyik divíziónk a geodéziai szolgáltatások köre, a
GeoElit. Ez,  - noha igény esetén kiszolgálja a lakossági/közületi megkereséseket is - nem elsősorban "klasszikus"
földmérési feladatokat lát el.

Fő célja a geodéziai technológiák, eszközök logikusan áttekinthető, sok éves szakmai tapasztalatból táplálkozó oktatása, terméktámogatása.
Ez lehet egy műszerbeszerzést követő betanítás, új belépők oktatása, amire általában senkinek nincs ideje a Cégednél, hosszabb távú szerződött support szolgáltatás, szakma kerekasztal - konzultáció, de ebbe a körbe tartoznak az oktatási intézményekben tartott szakkörök, előadások, szakmai gyakorlatok...
Ez a divízió szolgáltatja a műszer használatot segítő, letölthető kézikönyveket, segédleteket.

A fentiek kiegészítése képpen GeoElit divíziónk nem csak oktatja, de szolgáltatja is 
a földi digitális fotogrammetriából, 3D álló,- vagy kézi (közel) szkennelésből származó 3D-modellezést

Végül ezen szolgáltatások körébe soroljuk a szakmai marketinget is. Cégünk, egyedülálló módon az országban, kizárólag a geodéziai cégek marketingjére pozicionálta magát. Sok éves kereskedelmi, műszaki és marketing tapasztalatunknak köszönhetően mély in-sightokkal rendelkezünk ezen a téren. Éppen ezért hitelesen tudunk összeállítani és levezényelni átfogó szakmai marketingtervet, a stratégiai lépésektől, az operatív megvalósulásig.

 
Másik divíziónk, a MatekElit matematika oktatással foglalkozik. 

Itt véletlenül sem a klasszikus "magántanár sémára" kell gondolni, sokkal inkább egy, a XXI. század kihívásainak megfelelő interaktív tudástár szolgáltatásra.
Honlapunkon a középiskolai/főiskolai tananyagra épülő, azt lekövető modulokra osztott oktatási csomagok érhetőek el. 
Anyagaink nem "egyszerű" példatárak, hanem olyan segédletek, melyek magyarázó szövegekkel, kiegészítésekkel lépésről-lépésre vezetik végig a vizsga előtt álló látogatót, az
on-line leckéken
Moduljaink - melyek feltöltése jelenleg is folyik - számos típusfeladatot és gyakorló példát tartalmaznak, a megértést támogató részletes magyarázattal. Ezek adott időkeretben, korlátlan hozzáféréssel érhetőek el látogatóink számára.
A 2019/20-as tanévben induló on-line kurzusainkra előregisztráció a

GeoEdu
központi e-mailcímén!

Válaszd bármely divíziónkat is, ha veszed a fáradtságot és végigmész az általunk publikált oktatási anyagokon, jó eséllyel érsz el kiváló eredményeket akár a földmérés, akár saját brand építés, vagy az iskolapad által Eléd állított vizsgákon! 

Legyél Te is Partnerünk!


             Üdvözlettel;  

 
                       Nagy-Kis Ildikó & Stenzel Sándor


A GeoElit rövid összefoglalója, mozgóképes formában:


A MatekElit rövid összefoglalója, mozgóképes formában:

MatekElit divíziónkat ide kattintva érheted el: MatekElit honlap